TED Atakent Koleji binası, eğitim yapılarının öneminin bilincinde, deneyimli bir tasarım ekibi tarafından yüksek standartlar hedeflenerek projelendirildi. Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin hak ettiği, iddialı bir eğitimin gerektirdiği tüm olanaklar TED Atakent Koleji'nde bir araya geldi. Laboratuvar, resim, müzik, yabancı dil derslikleri, kütüphane, yemekhane, konferans salonu, dahil olmak üzere okulumuzda, kültürel ve sosyal alanlar da en ince ayrıntısına kadar planlandı.

TED Atakent Koleji'nde;
Kampüsümüzün tüm olanakları öğrencilerimizin kullanımına açıktır. 24.000 metrekare kapalı alanı ve 6.800 metrekare oyun alanı ve açık alan, 11.500 metrekare açık spor sahaları, 1 adet tenis kortu, 2 adet multi-spor sahası, 1 adet futbol sahası, ekolojik ev ve tarım bahçesi yer almaktadır.