Veli Toplantıları: TED Atakent Kolejinde veli toplantıları, veli ve öğretmen iş birliği oluşması ve bu iş birliğinin devamında önemli bir fırsat olarak görülür. Bu toplantılarda öğrencinin akademik, sosyal ve duygusal gelişimi öğretmen ve veli tarafından değerlendirilir. Her dönemde bir kez olmak üzere “Genel Veli Toplantısı” yapılır. Genel veli toplantı tarihleri velilerimizle K12 Net üzerinden paylaşılmaktadır.

Bireysel Veli/Öğretmen/PDR Servisi/Okul Yönetimi Görüşmeleri: Genel Veli Toplantıları dışında, arzu eden velilerimiz veli görüşme saatlerinde öğretmenlerimizle görüşebilirler. Bireysel veli-öğretmen görüşmelerinin listesi ve randevu alma şekli sene başında tüm velilerimizle paylaşılmaktadır.