YKS Hazırlık

Okulumuzda her senenin sonunda, öğrencilerimizin hem o seneye ait konulara hem de önceki senelere ait konuların tamamına hazır durumda olmaları hedeflenmektedir.
10. sınıfı bitiren öğrencilerimizle tekrar çalışmaları yapılır ve 11. Sınıf öğrencilerimiz okullar açılmadan önce destek programına çağırılırlar. 11.sınıf sonunda öğrencilerimizin TYT sınavına hazır durumda olmaları hedeflenmektedir.
11. sınıf itibariyle üniversite hazırlık konusunda uzman kadromuz, düzenlenmiş program doğrultusunda yoğun bir hazırlık süreci başlar ve mezun oluncaya kadar devam eder. Hazırlık süreci kapsamında okul çıkışlarında ve hafta sonları ek dersler yapılır. Bu çalışmalar esnasında farklı kaynaklar ve platformlar kullanılır. Bu sayede öğrencilerimizin potansiyellerine uygun ve gelecekleri için en doğru sonucu verecek bir üniversite tercih edebilmeleri sağlanır. Düzenli denemeler yapılarak kazanım eksiklikleri tespit edilir ve bu doğrultuda öğrenciye yönelik destek uygulamaları düzenlenir. Tüm bu süreç PDR ve Ölçme Değerlendirme Birimlerinin iş birliğinde yürütülür.